Противодействието на корупцията в правоохранителната система е един от основните

...
Коментари Харесай

Гешев след акцията във Варна: Не крием проблемите, а ги решаваме |

„ Противодействието на корупцията в правоохранителната система е един от главните ни цели. Не крием проблемите, а ги решаваме. Поздравления за дирекция " Вътрешна сигурност " - Министерство на вътрешните работи и сътрудниците от Окръжна прокуратура – Варна ”. Това написа основният прокурор Иван Гешев в

По-рано през днешния ден стана ясно, че Окръжна прокуратура-Варна притегля към наказателна отговорност старши проверяващ служител на реда от ОД на Министерство на вътрешните работи Варна за рушвет посредством изнудване и за опит за машинация по формирано досъдебно произвеждане.

Л. Л., на 50 година, е арестуван на 04.12.2020 година при Специализирана полицейска интервенция на Дирекция „ Вътрешна сигурност “ в Министерство на вътрешните работи под управлението на ОП-Варна в миг на приемане на част от претенции рушвет.

В хода на досъдебното произвеждане са събрани доказателства, че проверяващият служител на реда е изискал от лицето А. М. сума от 10 000 лева и приел на 4 пъти част от тях - общо 5000 лева.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР