Противно на закона ли е пресичането на паркинг, за да се избегне червен светофар в Калифорния?

...
Дали можете законно да пресечете паркинг в Калифорния, за да
Коментари Харесай

Дали можете законно да пресечете паркинг в Калифорния, за да избегнете трафика, е нюансирано, без наредба, която да очертава предмет.

Технически това не е незаконно, каза говорителят Антъни Гембъл от полицейското управление на Сакраменто. Това, което правите, за да влезете и излезете от паркинга, може да бъде.

Калифорнийският кодекс за превозни средства не забранява на автомобил да влиза на паркинг, за да избегне червен светофар или трафик, стига да е отворен за обществеността и се извършва безопасно. Всяко обстоятелство може да даде много отговори на един и същ въпрос, така че ако решите да пресечете паркинг - има „100 различни начина“, актът може бързо да стане незаконен, каза Гембъл.

Да не използвате мигача или отрязването на велосипедист са само два примера.

Животът е забързан и графиците са натоварени. Въпреки че може да е привлекателно да карате на зиг-заг през паркинг, за да избегнете трафика, това може да не е най-добрата идея.

Според Калифорнийската служба за безопасност на движението смъртните случаи, свързани с трафика, са се увеличили с приблизително 7,6% или 3980 на 4285 между 2020 г. и 2021 г. Смъртните случаи на пешеходци също се увеличиха в рамките на едногодишния период от 1013 на 1108.

Какво искате да знаете за живота в Сакраменто? Попитайте нашият екип по журналистика на услугите, вашите най-важни въпроси в модула по-долу или изпратете имейл на [email protected].

Противозаконно ли е пресичането на паркинг, за да се избегне светофар в Тексас?< /p>

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР