Противно на мнението, което мъжете имат за нас, не всички

...
Противно на мнението, което мъжете имат за нас, не всички
Коментари Харесай

Как да се гримирате, ако не можете да се гримирате

Противно на мнението, което мъжете имат за нас, не всички дами примират от наслаждение да прекарат 2 часа пред огледалото, с цел да си нарисуват лице.

Нито пък всички сме толкоз умели в контурирането, гримирането или пък още по-малко, в слагането на очна линия.

Но въпреки всичко в живота има обстановки, в които е хубаво да се показваме пред хората не като измити чинии, а с малко цвят по лицето.

Още повече, че с възрастта потребността от поддръжка за повече прохлада на излъчването става все по-голяма.

И по този начин, по какъв начин да се гримирате, в случай че не се чувствате добре с четчица в ръка?

 сенки MAC

Просто е, избирате верните гримове. Вместо да се мъчите с тънката четка за очна линия, изберете кремообразни сенки, които се нанасят с едно придвижване.

Течните, които се нанасят с четчица и тези, които са под формата на дебели моливи, имат сходни преимущества, когато приказваме за леснота на нанасяне.

При тях няма потребност от прекомерна точност, просто следвате формата на клепача.

Сенките с блестящите частици постоянно са за предпочитане, когато не сте умели в наслагването на цветовете, тъй като те разрешават и по-неточно нанасяне.

Кои са обичаните ни течни и стик сенки, можете да видите в галерията >>>

Това, което сигурно би трябвало да овладеете обаче, е слагането на серпантина. В последна сметка не е толкоз мъчно, единствено би трябвало да намерите четката, която прави миглите ви в действителност красиви.

Не се предавайте от първия път, просто за другите мигли работят разнообразни четки. Някои се кълнат в силиконовите, други избират „ рошавите “ типичен четки за серпантина.

Но при всички случаи едни хубави мигли ще освежат лицето ви, даже да не е контурирано, скултурирано и прекомерно нагримирано.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР