Противно на логиката, HMD успя да върне интереса към Nokia

...
Противно на логиката, HMD успя да върне интереса към Nokia
Коментари Харесай

Lenovo намекна за завръщане на ретро модела Moto RAZR

Противно на логиката, HMD съумя да върне интереса към Nokia и в този момент Lenovo може да се опита да се възползва от носталгията по един от емблематичните телефони на Motorola .

Това е Motorola RAZR , за който изпълнителният шеф на Lenovo загатна пред дребна група публицисти на MWC 2018, че може да се завърне в близко бъдеще.

Запитан за евентуално възобновление на Motorola RAZRь Янг Янкинг декларира:

„С нови технологии като сгъваемите екрани мисля, че ще видите от ден на ден нововъведения при нашите телефони. Така че се надявам, че това, което споменахте (Moto RAZR) ще се случи доста скоро“.

През 2016 година Motorola пусна тийзър видео за Moto RAZR, връщайки ни към по-спокойните времена на мобилния телефон, когато той бе просто средство за позвънявания и пращане на SMS. Самият Motorola RAZR е освен известен като дизайн, само че бе и много сполучлив модел, осъществил продажбата на над 130 милиона бройки.

Като чиста нечиста сделка, нов RAZR модел може да има сгъваем екран и технология, актуализирана за потребностите на модерните консуматори. Кога въобще бихме могли да го забележим? Изложения като IFA през септември наподобяват добър конгрес за сходен носталгичен вид.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР