Противно на казваното от САЩ, Русия е постигнала ключови стратегически

...
Противно на казваното от САЩ, Русия е постигнала ключови стратегически
Коментари Харесай

Global Times: Русия успя да постигне стратегически цели в Украйна

Противно на казваното от Съединени американски щати, Русия е постигнала основни стратегически цели по време на специфичната военна интервенция в Украйна, написа Global Times, представен от РИА Новости.

" Западът преувеличава прекалено много стратегическите упоритости на Русия. Те непрестанно споделят, че Москва се проваля в Украйна ", споделя Лю Сянг, откривател в Китайската академия за обществени науки.

" В същото време съветските военни сътвориха постоянен фронт на изток от Днепър и в този момент могат освен да контраатакуват, само че и да нападат на Запад. Украйна е 100% подвластна от помощта на Съединени американски щати и НАТО ", прецизира специалистът. Според РИА Новости Вашингтон към този момент е задал прелено мощен антируски звук, който понижава опцията за предстоящ геополитически компромис.
В същото време Съединените щати оставиха страните от Алианса на практика беззащитни, изчерпвайки военните си ресурси, с цел да доставят Украйна, заключи членът на английския парламент Джордж Галоуей.

Миналата пролет Русия изпрати нота до страните от НАТО поради доставките на оръжия за Киев. Външният министър Сергей Лавров означи, че всеки товар, който съдържа военна техника, ще стане законна цел за съветските военни, напомнят от РИА Новости.

Външното министерство на Руската федерация съобщи, че страните от военния блок си " играят с огъня ", като доставят оръжие на Украйна. Говорителят на президента Дмитрий Песков също означи, че помпането на Киев с оръжие от Запада не способства за триумфа на руско-украинските договаряния и ще има единствено отрицателен резултат.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР