Противниците на армейското управление в Мианмар заявиха в четвъртък, че

...
Противниците на армейското управление в Мианмар заявиха в четвъртък, че
Коментари Харесай

Бойци на Мианмар се насочват към военните при атаки с дронове срещу столицата, твърдят групи против хунтата

Противниците на армейското ръководство в Мианмар обявиха в четвъртък, че са направили офанзиви с дронове против две военни цели в нейната столица Найпитоу, офанзиви, които, в случай че бъде доказано, ще бъде сериозен удар върху имиджа на хунта, бореща се да ръководи.

Ройтерс не можа без значение да удостовери информацията и военното държавно управление не можа да бъде достигнато незабавно. Контролирани от страната и ръководени от армията медии не оповестиха вести за докладвания случай.

Правителството на националното единение (NUG), съюз от групи срещу хунтата, образуван, с цел да оспори военното ръководство в след прелом от 2021 година, разгласи координирани офанзиви с дронове против две военни уреди, само че не даде детайлности за употребяваните дронове или оръжия, нито дали задачите са претърпели вреди.

„ Синхронизираните интервенции с дронове бяха екзекутирани по едно и също време против Naypyitaw, ориентирани както към щаба на терористичната войска, по този начин и към военновъздушнат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР