Против съм разполагането на новски войски у нас. Това коментира

...
Против съм разполагането на новски войски у нас. Това коментира
Коментари Харесай

Министър Янев: Против съм натовски войски у нас

Против съм разполагането на новски войски у нас. Това разяснява военният министър Стефан Янев. Той счита, че " не са налице нужните условия, които могат да аргументират решение, обвързвано с разполагане на спомагателни войски на наша територия ".

" Такова решение не би кореспондирало нито със съюзните ползи, нито с националния интерес на Република България ", написа Янев във Фейсбук.

Така министърът за повторно в последните два дни разяснява обявата на немското списание " Шпигел " Там е представен командващият силите на НАТО в Европа военачалник Тод Уолтърс, който е изискал алиансът да откри в България и Румъния военно наличие като това в Полша и в балтийските страни, съобщи настоящо.ком.

" На този стадий няма учредения следените процеси да се преглеждат като директна опасност за Алианса и съответстващата зона за сигурност. В този смисъл не смятам, че са налице нужните условия, които могат да аргументират решение, обвързвано с разполагане на спомагателни войски на наша територия ", твърди министърът. Според него такова решение не би кореспондирало нито със съюзните ползи, нито с националния ни интерес.

 

 

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР