Против съм еднополовите бракове и възможността хора от един пол

...
Против съм еднополовите бракове и възможността хора от един пол
Коментари Харесай

Извънредно! Корнелия Нинова разтресе България с думите си за гей парада и еднополовите бракове!

„ Против съм еднополовите бракове и опцията хора от един пол да осиновяват деца. Разбира се, това е персонална позиция, която не ангажира никого другиго ”. Това дава отговор водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на госпожа Лилия Драгоева – координатор на Организационния комитет, която е поканила нея и нейния екип да се включат в София прайд 2018.

„ Ние сме срещу насилието и дискриминирането против всеки, в това число и ЛГБТИ хората. Те са свободни да избират по какъв начин да живеят живота си. Но опитите да се натрапват разликите на едно общество, което не ги приема, ще има противоположния резултат на упования от вас ”, написа още Нинова.

Нинова пусна цялостния текст на писмото си в персоналната си фейсбук страница. (Публикуваме го без редакторска намеса):

До
Г-жа Лилия Драгоева
Координатор на
Организационния комитет
на София прайд 2018

Уважаема г-жо Драгоева,

Благодаря за поканата към мен и към всички членове на нашия екип да се включим в София прайд 2018. Уважаваме разликите. Считаме, че Конституцията и законите на Република България подсигуряват правата на ЛГБТИ хората и ги пазят от дискриминация. Очаквате всички членове на моя екип да се включат в събитието. Те са осведомени за поканата и всеки ще реши самичък дали да взе участие.

Що се отнася до обръщението Ви към мен, приемете уважението ми към ЛГБТИ хората, само че разгадавам, също по този начин, на почитание към особеното мнение. Моето е същото като на тези 75% българи, които цитирате в писмото си. Против съм еднополовите бракове и опцията хора от един пол да осиновяват деца. Разбира се, това е персонална позиция, която не ангажира никого другиго.

Ние сме срещу насилието и дискриминирането против всеки, в това число и ЛГБТИ хората. Те са свободни да избират по какъв начин да живеят живота си. Но опитите да се натрапват разликите на едно общество, което не ги приема, ще има противоположния резултат на упования от вас.

Що се отнася до апела Ви България като ръководител на Съвета на Европейски Съюз да заеме ясна политическа позиция по тези въпроси, апелирам да се обърнете към премиера господин Бойко Борисов.

Пожелавам Ви да бъдете здрави!

Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР