Протестите затихнаха, но недоволството не е. Ще се потърси сметка

...
Протестите затихнаха, но недоволството не е. Ще се потърси сметка
Коментари Харесай

Крум Зарков: Властта не управлява коронакризата, всичко е на самотек

Протестите затихнаха, само че недоволството не е. Ще се потърси сметка на властта за изгубеното време. Това сподели пред bTV депутатът от Българска социалистическа партия Крум Зарков, разяснявайки дейностите на кабинета " Борисов 3 ".

" Не се записваме при започване на съвещанията на Народно събрание. Опитваме се да покажем, че това държавно управление не може да разчита на цялата поддръжка и в Народното събрание ", съобщи той.

По думите му Българска социалистическа партия ще сезира Конституционния съд, че кворумът се обезпечава с карантинирани депутати.

" Този фарс, когато сътрудници се демонстрират при започване на съвещанието, не е конституционно. Ами, в случай че е с варицела? Не може правата на народния представител да зависят от диагноза ", безапелационен беше депутатът.

" Властта не ръководи коронакризата, всичко е на самотек. Режимът се трансформира ежечасно, няма еластичност. Гъвкавост не означа коридори. Не значи - с маски или без маски. Това е безпорядък. Кризата не анулира правото на жителите от обикновена предвидимост - на какво могат да разчитат на страната и на какво не могат да разчитат ", съобщи още Зарков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР