Протестите в САЩ са една от най-традиционните механизми за изразяване

...
Протестите в САЩ са една от най-традиционните механизми за изразяване
Коментари Харесай

Елена Поптодорова: Протестите в САЩ датират още от Бостънското чаено парти през 1773 г.

Протестите в Съединени американски щати са една от най-традиционните механизми за изложение на публичното неодобрение, като на процедура цялата история на страната е осеяна с сходни прояви, датирайки още от Бостънското чаено празненство през 1773 година Това показа някогашният български дипломат в Съединени американски щати Елена Поптодорова в студиото на “Офанзива с Любо Огнянов “.

“Това, което става сега, е още един митинг. Да, той е доста огромен и мултиплициран в страната и необятно отразен от медиите. Това не е извънредно за Съединени американски щати. Страната потегля от сходен митинг от 1773 година - Бостънското чаено празненство “, сподели Поптодорова.

Братът на Джордж Флойд приказва пред протестиращи в Ню Йорк

Полицейското ликвидиране на Джордж Флойд е просто следващият мотив за ескалация на публичното неодобрение с оглед коронакризата и историческия растеж на безработицата, съгласно някогашния дипломат.

Задачата пред президента Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския е да резервира салдото сред държавната и щатската власт, разяснява още Елена Поптодорова, като акцентира, че това би трябвало да е задачата му, в случай че желае да реализира триумф на идните президентски избори в Щатите.

“Вандализмът е наказан еднообразно от всички. По отношение на правилата и огромните позиции няма изключително разминаване “. Така отговори някогашният български дипломат в Съединени американски щати във връзка осъждането на вандализма и расовата дискриминация и опитите на разнообразни публични персони да яхнат публичното неодобрение в интерес на своите користни цели.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР