Протестите снощи в Омуртаг предизвикаха извънреден брифинг в Търговище. Пред

...
Протестите снощи в Омуртаг предизвикаха извънреден брифинг в Търговище. Пред
Коментари Харесай

Полиция и прокурор: Няма прикриване по случая с катастрофата край Омуртаг

Протестите нощес в Омуртаг провокираха ексклузивен брифинг в Търговище. Пред представители на медиите застанаха окръжният прокурор Диляна Стоянова, прокурор Васил Ангелов, зам.-началникът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Търговище Мариан Михайлов и началникът на Районното полицейско ръководство в Омуртаг Борислав Борисов. Всички те бяха единомислещи, че по случая се работи умело и че няма опити за прикриване на отговорни.

Късно нощес поданици на Омуртаг излязоха на митинг в центъра на града, а по късно блокираха за към час основния път София-Варна. Тяхното искане бе за умело следствие на аргументите за злополука, при която почина момче на 17 години, а различен негов връстник е в сериозно положение в регионалната болница в Търговище.

Протестиращите бяха на мнение, че се вършат опити да бъде прикрита виновността на другия участник в злополуката, което е локално политическо лице и общински консултант.

 Протест в Омуртаг поради умрял 17 годишен юноша в злополука Виж още Протест в Омуртаг поради умрял 17 годишен юноша в катастрофа
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР