Протестите на шофьорите на камиони в Канада заради противоепидемичните мерки

...
Протестите на шофьорите на камиони в Канада заради противоепидемичните мерки
Коментари Харесай

Сънародник в Канада: Няма напрежение между протестиращите и полиция

Протестите на водачите на камиони в Канада поради противоепидемичните ограничения не престават. Вече 10-ти ден стачкуващите са пред Народното събрание и се афишират против наложителната имунизация в техния отрасъл. Властите даже вкараха изключително състояние.

„ Бих споделил, че изключително състояние е много пресилено, защото това идва от държавното управление и органите на реда, които се пробват по всевъзможен метод да показват нещата в извънредно отрицателна посока, само че всички можем да забележим онлайн какво става на площада в Отава. Нещата са сносно проведени “, описа компютърният инженер Юлиан Илиев, който живее в Канада и е бил част от митингите.
Кметът на Отава изиска помощ от федералните управляващи поради митингите
Кметът на канадската столица Отава Джим Уотсън изиска помощ от  федералните управляващи, с цел да се постави завършек на митинга на водачите н...
Прочети повече
По думите му няма напрежение сред протестиращите и полицията.

„ Хората са извънредно възпитани и доста доброжелателни. Условията за преустановяване на митинги бяха известни през цялото време и те са, че безусловно всички Коронавирус ограничавания би трябвало да спрат “, съобщи той по БТВ.

Той добави, че над 70% от жителите на Канада са имунизирани.

Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР