Протестират и други. Добре, това е право на всеки. И

...
Протестират и други. Добре, това е право на всеки. И
Коментари Харесай

Скъпи протестиращи, корупцията на Борисов ви докара в това положение

Протестират и други. Добре, това е право на всеки. И всички претенции се въртят към още и още пари. Искаме пари, - тръбят скрилите се до неотдавна в миши дупки синдикати. Босовете им си гукаха с Борисов, живееха умерено и все обясняваха на трудещите се, че нещата вървят добре. Не вървят добре от години. Краде се от години. Първи сме по корупция в Европейски Съюз. Но когато десетки хиляди излязоха през 2020 година против крадливото ръководство на ГЕРБ, компании и техни чиновници от кръгове към властта си траеха. Защото захлебват от корупцията.

Днешните митинги са проведени и нямат нищо общо с тези. На тези никой не скандираше „ Дайте пари “, а лузунгите бяха „ Мафията вън! Оставка на Борисов и Гешев! “ Разликата е голяма.

Парите ги разкешваха корумпирани политици и мафиоти и пълнеха чекмеджето. Ако българинът има най-малко малко изтрезнял разсъдък, щеше да проумее против по кое време и какво да стачкува. Ще върнете ГЕРБ на власт и милиарди от страната още веднъж ще бъдат крадени пред очите ви. Заплатата от хилядарка ще си остане същата, а устата на пенсионерите ще бъдат запушвани с 50-левки, хвърлени от джипката.

Сегашното ръководство нито е идеално, нито заслужава покой и поддръжка. Но би трябвало да се вижда действително къде са аргументите за проблемите. Те идват от безхаберното, крадливото, лъжливото, мафиотизираното ръководство на Борисов.

Ако това се отхвърля или се „ пропуща “ комфортно, поражда подозрение за спонтанността на днешните митинги.

Витали Роник
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР