Протестиращите спечелиха още една съдебна битка срещу произвола на МВР.

...
Протестиращите спечелиха още една съдебна битка срещу произвола на МВР.
Коментари Харесай

Протестиращите спечелиха още една съдебна битка срещу произвола на МВР

Протестиращите завоюваха още една правосъдна борба против произвола на Министерство на вътрешните работи. Съдът в Габрово е отменил полицейска заповед за арест на човек, арестуван за лепене на агитаионни материали върху публични здания. За това ни осведоми Пепа Сомлева и адв. Николай Хаджигетов през фейсбук. Ето какво оповестяват те:
Този пост е за един Добър човек и безсилието на шайката пред истината и волята за независимост.
Няма човек, който да не се е срещал със заканите на учените-недоучени “капацитети” на властта, които бяха натоварени непрекъснато да ви плашат и пишат във фейсбук и медии, че в случай че протестирате и в случай че лепите протестни лозунги сте извършители, и ще бъдете арестувани и съдени. Естествено това са партийни прислужници, за които лъжата е норма на битие, тъй като това са им професионалните отговорности – да чернят, омаскаряват и злепоставят всеки и всичко, което заплашва царуването на началниците им. Глупостите, които изливаха пиарките на властта са обясними, само че за жалост техните апели за противозаконни репресии към протестиращите откриха реализация против спокойно протестиращи.

Това се случи и в Габрово. На 7 септември е арестуван за 24 часа протестиращ, който е залепял върху стъклата на публични здания стикери с протестно наличие. Тук желая от все сърце да благодаря на адвокатите-доброволци, чиито координати даде Отровното трио, които изготвиха жалбата против мярката за задържане и надлежно заповедта беше оповестена за незаконосъобразна.

Хора, вярвайте в правотата си освен, поради истината, която носите в сърцата си, а и поради обстоятелството, че положителните хора съществуват! Те са на всички места и като бели ангели ще бъдат там, където би трябвало, когато минимум очаквате.
Вярвайте, че страхът, който сее шайката е нищо, в съпоставяне със силата на вашето право и битката за честност в живота ни!

Специално благодаря на положителното създание-доброволец, което сподели на цялостен един регионален град, че опитите за мачкане на митинга са противозаконни и с анулацията на Заповедта за задържане сложи в коша изказванията на драскачките и манипулаторите на властта.
ОСТАВКА!!!

.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР