Протестиращите медицински сестри, които са разположили палатков лагер пред Министерски

...
Протестиращите медицински сестри, които са разположили палатков лагер пред Министерски
Коментари Харесай

Протестиращите медицински сестри са обидени на министър Ананиев

Протестиращите медицински сестри, които са разположили палатков лагер пред Министерски съвет, пристигнаха на съвещанието на здравната комисия в Народното събрание, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Те чакаха да се срещнат със здравния министър Кирил Ананиев  Кирил Ананиев Кирил Ананиев е министър на опазването на здравето ва третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през, само че той отсъстваше. Причината за това стана уговорката му в Брюксел. Той участва на изключителното съвещание на Европейски Съюз по отношение на разпространяването на ковид в Европа.

Изслушват здравния министър в Народното събрание

Медицинските сестри настояха министърът да си извърши обещанието и уговорките към тях. Те споделиха, че ще останат в зала, с цел да са на топло. Освен това споделиха, че са афектирани на Ананиев и публицистите. Настояха министърът на опазването на здравето да си извърши поетите задължения, измежду които са специалността им да бъде предпазена, нощният труд да се прави оценка на 3 лв. на час и специалността им да се прави оценка като второкласен труд.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР