Протестиращи срещу въвеждането на изискване за зелен сертификат блокираха движението

...
Протестиращи срещу въвеждането на изискване за зелен сертификат блокираха движението
Коментари Харесай

Протест срещу новите мерки блокира Орлов мост в София

Протестиращи против въвеждането на условие за зелен документ блокираха придвижването на във вечерните часове. Полиция охранява стачкуващите, съобщи БГНЕС.

По-рано през днешния ден недоволни жители излязоха на протестно шествие по софийските улици против зелените документи и имунизирането принудително. Протестиращите се събраха пред НДК, по-късно шествието продължи по бул. „ Витоша ” и се реалокира пред здравното министерство.
 Протестиращи: Не може да ни се качват на главата чуждоземци с бизнеса си с ваксини (СНИМКИ) Протестиращи: Не може да ни се качват на главата чуждоземци с бизнеса си с ваксини (СНИМКИ)
" Не може да ни се качват на главата чуждоземци с бизнеса си с ваксини. Този митинг е срещу имунизациите, а не " за " и " срещу " партиите ",...

Протестиращите обявиха, че не са съгласни да се издават документи и принудително имунизиране. Организаторите изнесоха тирада пред Министерството на здравеопазването, в която показаха мнение, че “заедно могат всичко ”. Протестът продължи в посока президентството.

“Никой не стига чак до там. Ако допуснеш тази ваксина в тялото си, значи си съумял да изпревариш и овцете в кланицата ”, обявиха те. “Не съм пристигнала на политически митинг. Протестирам, тъй като почитам избора на всеки. Предлагам по-леки ограничения. Не считам обаче, че с митинга ще има развиване ", сподели Веселина Андреева. Шествието продължи до Народното събрание и Орлов мост.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР