Протестиращи се събраха за пореден 105-и път на антиправителствен протест,

...
Протестиращи се събраха за пореден 105-и път на антиправителствен протест,
Коментари Харесай

Протестите: Ден 105 - Маски пламнаха на Орлов мост

Протестиращи се събраха за следващ 105-и път на антиправителствен митинг, съобщи БГНЕС. Исканията им остават без смяна – оставка на държавното управление на Бойко Борисов, оставка на основния прокурор и организирането на почтени избори.
Недоволните жители още веднъж се събраха в триъгълника на властта – сред Министерски съвет, Президентството и някогашния Партиен дом. " Никой няма да почисти твоя двор, продължаваме напред, оставка до дупка ", съобщи един от протестиращите.
 Протестите: Ден 104 - Блокада на Орлов мост (ВИДЕО) Протестите: Ден 104 - Блокада на Орлов мост (ВИДЕО)
Протестиращите се събраха за следващ 104-и път на антиправителствен митинг, съобщи кореспондент на БГНЕС. Отново в триъгълника на властт...
Тази вечер протестиращи се събраха и на Орлов мост и възпламениха маски в символ на митинг против новите ограничения за ограничение на разпространяването на ковид.  с искане на оставката на основния прокурор.
Днес отвореното писмо на представители на изкуството, науката и образованието в България с искане за оставки беше подадено в Европейския парламент. Само за 18 дни, 1256 представители от разнообразни интелектуални и креативен сфери се сплотиха в поддръжка на свободно протестиращите жители, които към този момент над 100 дни са на площадите. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР