Протестиращи се събраха пред сградата на Комисията за противодействие на

...
Протестиращи се събраха пред сградата на Комисията за противодействие на
Коментари Харесай

Протестиращи поискаха оставката на шефа на КПКОНПИ

Протестиращи се събраха пред постройката на Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добито имущество, с цел да изискат оставката на ръководителя ѝ Пламен Георгиев, съобщи кореспондент на БГНЕС.
„ Председателят на НКОНПИ се оказа, че самичък не е заявил голяма част от своя парцел и не си е платил налога за него. Никоя институция не реагира по този въпрос. Пред медиите Пламен Георгиев излъга цялото общество, че въпросната тераса е обща част от жилището му. Това е капката, която тотално преля чашата във всичките злоупотреби, престъпления и закононарушения, които този човек прави. Имам поради покриването на хора на висши позиции във властта като Бойко Борисов със абсурда „ Ваньо, Ваньо “, Делян Пеевски с неговите парцели и собствености, Цветан Цветанов, Владислав Горанов. Всички те са съзнателно прикрити от Георгиев за финансовите, имотни и други закононарушения, които са извършили”, съобщи уредникът на недоволството някогашният пиар на отстранения кмет на регион „ Младост” Петър Кърджилов.

„ Искаме неотложно Пламен Георгиев да подаде оставка като ръководител на тази комисия и да се назначи нов ръководител, който да има необятно публично утвърждение “, разяснява още той и добави, че има намерение всяка седмица да провежда митинг, до момента в който не бъде изпълнено настояването на жителите.
Десислава Кузманова, която също е на митинга, съобщи, че тази комисия не се бори против корупцията. „ Не може комисията за битка с корупцията да е корумпирана и ние да разчитаме, че ще има някаква правдивост в тази страна “, съобщи Кузманова.
Според нея отстраняването на Пламен Георгиев няма да реши казуса, само че ще покаже на идната, че няма безнаказано да стои там.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР