Протестиращи пред Народното събрание поискаха днес оставката на правителството, заради

...
Протестиращи пред Народното събрание поискаха днес оставката на правителството, заради
Коментари Харесай

Протест пред Народното събрание иска оставката на правителството

Протестиращи пред Народното събрание желаеха през днешния ден оставката на държавното управление, поради ниския витален стандарт в страната. Сред настояванията им са въвеждането на мажоритарна изборна система и електронно гласоподаване, както и директен избор от народа на представителите на правосъдните органи и членовете на изборните комисии.
„ Искаме действително присъединяване на жителите във властта посредством референдуми, почтени избори, прекъсване на корупцията посредством присъединяване на всички в разпределението на обществените средства “, посочи един от протестиращите. „ Аз имам 50 години трудов стаж и ми дадоха 193 лв. пенсия. Затова пристигам, обаче народът ни е тъп. Ето, никой не излиза “, добавя различен.
„ В тази страна нищо не става от десетки години насам. Не виждам никой нищо от тези хора, които са във властта, да е направил за тази страна, с изключение на да граби, да усвоява. Може ли да имаме златни кубета на църквата, а хората да ровят по кофите? Ние не сме смешна страна. Ние сме неуместна страна. Трябва да се споделяме Абсурдистан “, акцентира трети неудовлетворен.
В неделя протестната демонстрация щяла да прерасне в шествие, което да обиколи центъра на София. Организаторите обявиха, че сходни прояви ще има всяка седмица и освен в столицата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР