Протестиращи полицаи опънаха палатка пред Министерски съвет. Асоциацията на лекарски

...
Протестиращи полицаи опънаха палатка пред Министерски съвет. Асоциацията на лекарски
Коментари Харесай

Гербаджии, България не е ”Дейба майка им глупава”! Направете нужното

Протестиращи служители на реда опънаха палатка пред Министерски съвет. Асоциацията на лекарски асистенти, сестри и фелдшери изиска оставката на Борисов поради хаоса с епидемиологичните ограничения. 132 дни протестиращи скандират министър председателят да се омита и да вземе със себе си Иван Гешев, държавното управление и Народното събрание. В свищовската болница икономист, кинезитерапевт и медсестра се грижат за covid болните.
Ситуацията в шуменската болница е трагична. Същото е в Разград и други градове. Недостигат медикаменти. Имаме остра потребност от над 30 хиляди медсестри. Независими финансови специалисти и икономисти дефинираха проекто-бюджет 2021 като срамен.

Членове и симпатизанти на ГЕРБ, всички вие прелестно знаете, че фотосите с милионите и златните кюлчета в чекмеджето на Борисов, както и записите с негови псувни, обиди и цинизми са изцяло достоверни. Последното осъществяване: „ Дейба майка им глупава. Давай да бегаме оттука! “ – също е същинско – наясно сте.

Много от вас са честни хора, които са вярвали преди време, че поддържат естествена партия. За 11 години ръководство на Борисов не помръднахме от дъното на Европейски Съюз най-малко по 1-2 пункта от черните статистики. Продължаваме да сме най-бедни, боледуващи и умиращи. Борисов се хвали с автомагистрали, само че да се строят пътища е обвързване на всяко държавно управление. В други страни се прави същото от десетилетия и даже епохи и се прави качествено и в период. Сигурно и там се краде от средствата, само че има някаква граница, има естествена прокуратура, следствия и съд. И там има корупция, само че тя не е обхванала цялата страна. И там има аморални управници, само че не и тотална деградирали. И мафия има на всички места, само че тук мафията е в държавното ръководство. Области и градове в страната са са феодални владения. Рекетът и изнудването са модел на ръководство. Прокуратурата е Министерство на наказванията, а не цитадела на закона. Преследват се и се мачкат неуместните.

Всичко това го виждаме, виждате го и вие, хората от ГЕРБ. Знаете по какъв метод деятели и партийни величия забогатяват, прокарват лобистки закони, вземат участие в подмолни сделки и схеми. Знаете също, че Борисов и Пеевски са тандем, който работи на цялостни обороти в полза на олигархо-мафиотски кръг.

Напоследък изявите на водача на партията ви и министър-председател на страната са искрено смущаващи. Те будят тревожни въпроси, най-важният от които е: Защо цялостен един народ е пленник на самозабравил се и евентуално болен властник? Наистина ли вярвате във всекидневните хвалби на този човек, че процъфтяваме? Не виждате ли какво се случва към вас, с ваши близки и познати? От положително ли над два милиона българи са в чужбина? Да не би да ненавиждат родината си? Наистина ли мислите, че единствено Борисов и кръгът му са патриоти?

Мълчанието не ви прави почтени, а съучастници.

Българите в никакъв случай не сме се славили с непокорен дух и ориста на поборниците ни през вековете потвърждава това. Но човек най-малко един път в живота би трябвало да направи верния избор, а не комфортния. Ако толкоз държите на Борисов, помогнете му като го убедите да си тръгне. Няма ли измежду всички вас най-малко един, който да кресне „ Стига! “?! Да съобщи на вожда, че е прекрачил всички граници и би трябвало да се маха. Това по този начин или другояче ще се случи, само че можете да прекратите мъката. Заложена е ориста на милиони хора. Кажете му истината за измислената от него България и тази, в която живеем. Представа нямате какъв брой не му пука за вас. Направете го, с цел да можете да гледате децата си в очите, а и с цел да успокоите най-малко малко съвестта си.

Борис Петков


Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР