Протестиращи опитаха да прекъснат вчера речта на американския президент Джо

...
Протестиращи опитаха да прекъснат вчера речта на американския президент Джо
Коментари Харесай

Oпитаха да прекъснат реч на Байдън с койотски вой

Протестиращи пробваха да пресечен през вчерашния ден речта на американския президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в на интернационалната конференция за климата под егидата на Организация на обединените нации в Шарм ел Шейх, имитирайки писък на койоти, съобщи Франс прес, като се базира на свои публицисти на място.

Четирима души станаха, когато Байдън стартира да приказва на форума в египетския курорт на брега на Средиземно море, и потеглиха да разпъват транспарант с девиз срещу " изкопаемите горива ", съобщи Българска телеграфна агенция.

Въпреки " койотския писък ", президентът на Съединени американски щати не трепна и продължи своята тирада, която бе предстояща с огромен интерес.

Демонстрантите в това време бяха изведени бързо от залата от чиновници на Организация на обединените нации по защитата.

" Въглеродните обезщетения са подправено решение ", съумя обаче да се провикне един от тях.

Той имаше поради американската стратегия, която разрешава на фирмите да компенсират своя въглероден отпечатък, като влагат в планове, намаляващи парниковите излъчвания в разрастващите се страни, отбелязва Агенция Франс Прес.

" Насочили сме се към климатичен колапс в директно бъдеще и Джеф Безос не е индивидът, който ще ни избави ", сподели деятелят, вземайки под прицел милиардера, който е сътрудник на тази стратегия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР