Протестиращи: извиняваме се за провокаторите 23-ма непълнолетни принудиха два пъти

...
Протестиращи: извиняваме се за провокаторите 23-ма непълнолетни принудиха два пъти
Коментари Харесай

23-ма хлапаци принудиха хора да дремят по спирките

Протестиращи: извиняваме се за провокаторите

23-ма малолетни принудиха два пъти повече димитровградчани да дремят по спирките в Хасково нощес. Хората не съумяха да се приберат поради анархистичните дейности от митинга в понеделник вечерта.

" Демонстрантите ни изнервиха, вместо да лазят по нервите на политиците, на които никак не им пука! Работихме 12 часа и не успяхме да се приберем, спахме по пейки и офиси ", недоволстваха димитровградчани, които работят в Хасково. " Нямаше рейсове поради блокадата. Имах левче в джоба си и не можех да си платя на плъзналите незаконни копърки ", жалва се жител.

" От протестните шествия нощес са открити 23 малолетни, отишли да блокират автомагистрала " Марица " без компаньон. Съставени 23 акта по Закона за протекция на детето ", споделиха от полицията. Още 30 акта и 11 фиша са формирани по Закона за придвижване по пътищата. Издадени са и протоколи за полицейско предписание. В ОДМВР-Хасково са доведени 2 лица за определяне на самоличността им. Висящи по спирките недоволстваха, че в митингите са взели участие първокласни Порше, БМВ, Ауди и други скъпи коли. " Някои бива да стачкуват и за скъпите си силикони в циците си ", разяснява мръзнещ редови жител, който псуваше и си честитеше анархията./Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР