Протестиращи излязоха на улиците в няколко щата в САЩ, настоявайки

...
Протестиращи излязоха на улиците в няколко щата в САЩ, настоявайки
Коментари Харесай

В САЩ протестираха срещу ограничителните мерки

Протестиращи излязоха на улиците в няколко щата в Съединени американски щати, настоявайки губернаторите да отворят още веднъж стопанската система, стагнирана от пандемията с ковид , съобщи БГНЕС.
Митинги в Аризона, Колорадо, Монтана и щата Вашингтон се организираха на 19 април. Те последваха по-ранни митинги в половин дузина щати.
Съединени американски щати е епицентърът на рецесията с COVID-19 с над 735 000 случаи на заразяване и близо 40 000 смъртни случаи - само че се появиха признаци, че той доближава върха на епидемията и че темповете на зараза се забавят в някои щати.
Губернаторите в няколко щата започнаха полемики за обмисляне на връщане към естествения метод на живот поради признаците на закъснение на епидемията, само че други райони остават под строга обсада.
Губернаторът на Ню Йорк Андрю Куомо разгласи, че щатът ще удължи ограниченията за сигурност. На ежедневния си брифинг за вируса Куомо прикани за нараснало внимание от страна на жителите, уплашени от дългата карантина, които упорстват за края й.
" Трябва да сме сигурни, че държим този звяр под надзор ", сподели Куомо. " Всички ние сме нетърпеливи да продължим с естествения си живот и да продължим напред. Но в този момент сме единствено на „ полувремето ” на оправянето с цялата тази обстановка ", съобщи Куомо.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР