Протестиращи блокират през 5 минути Е-79 в района на КреснаПротестиращи

...
Протестиращи блокират през 5 минути Е-79 в района на КреснаПротестиращи
Коментари Харесай

Протестиращи блокират през 5 минути Е-79 в района на Кресна

Протестиращи блокират през 5 минути Е-79 в региона на Кресна
Протестиращи блокират основен път Е-79 на стадии. Блокадата стартира към 18 часа. трафикът в неделя вечер в региона е претрупан, предава кореспондентът на БГНЕС, който е на мястото на събитието.

Около стотина протестиращи, половината, от които от Благоевград, блокираха Е-79 в региона на град Кресна. По целия Е-79 от Благоевград до Кресна има засилено полицейско наличие, в това число и жандармерия.

Протестиращите против сложните условия за живот, престояха на пешеходната пътека при разклона за село Сливница към 5 минути, след което бяха изтласкани от платното от органите на реда и платното за София бе освободено. По-късно беше освободено и платното за Сандански и Кулата.

От тогава, към този момент 40 минути, през десетина минути за към 5 минути, основен път Е-79 бива блокиран при пешеходната пътека за разклона за село Сливница. Всички скандират „ мафия ”, „ оставка ”, бяха хвърлени и няколко пиратки.

Няма напрежение.

В региона на град Кресна се реалокираха и протестиращите от Благоевград, които по-рано не можаха да блокират основната пътна артерия на Югозапада. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР