Протестиращ беше арестуван, след като замеря с яйца крал Чарлз

...
Протестиращ беше арестуван, след като замеря с яйца крал Чарлз
Коментари Харесай

Замериха с яйца Крал Чарлз Трети и кралицата консорт Камила

Протестиращ беше задържан, откакто замеря с яйца крал Чарлз III и кралицата консорт Камила, до момента в който се разхождаха в северния британски град Йорк, съобщи Дейли мейл.

Инцидентът се случи, когато кралят и брачната половинка му влизаха в Йорк, средновековна врата, където монарсите обичайно се посрещат в града.

Видеозаписи демонстрират няколко летящи яйца, които се разрушиха на земята. Никой не съумя да удари кралската двойка, която продължи да поздравява тълпите.

Няколко служители на реда можеха да се видят да се борят с мъж до бариерата. Британската осведомителна организация PA заяви, че той освирквал и крещял „ Тази страна е издигната върху кръвта на плебеи “, след което е бил арестуван.

Други членове на тълпата се пробваха да го заглушат, като скандираха „ Засрамете се “ и „ Бог да пази краля “.

Чарлз и Камила пътуваха до Йорк като част от поредност от задължения в Обединеното кралство, отбелязващи началото на ръководството на новия крал.

Те също посетиха катедралата на града, Йоркската черква, и откриха скулптура на майката на краля. Кралица Елизабет II, която умря през септември след 70 години на трона.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР