Протестирахме срещу злите сили, срещу тези, които се опитват да

...
Протестирахме срещу злите сили, срещу тези, които се опитват да
Коментари Харесай

Евгени Иванов, ВСС: Протестирахме срещу злите сили

Протестирахме против злите сили, против тези, които се пробват да повредят и имат системата. Тези, против които правосъдната система води следствия и повдига обвинявания - незаконният свят и политиците, тъй като всеки, който ръководи страната, желае да си има комфортна правосъдна система ", съобщи пред Българска национална телевизия Евгени Иванов, член на прокурорската гилдия във Висш съдебен съвет.

Той акцентира, че този атентат е професионално и комплицирано проведено деяние.

" Мотивът е да бъде отстранен този, който държи да се проверява. Не може да поставяш под заплаха и фамилията на някой, който не харесваш. Убеден съм, че страната в частност прокуратурата и следствието ще създадат всичко по силите си да бъде оголен причинителят и да бъде потърсена отговорност, ангажира се целият запас на страната ", добави Евгени Иванов.

По думите му посланието на опита за атентат против основния прокурор Иван Гешев е към цялото общество.

" Че никой не е предпазен. Посланието е ориентирано съответно към проверяващите прокурори и следователи. Защото щом някой може да си намерения да посегне на живота на основния прокурор, какво да приказваме за всички останали. Не се опасяваме, само че се усещаме застрашени. Държавността стартира да изчезва ", съобщи Евгени Иванов.

Поясни, че правосъдната система се очиства.

" Водят се каузи против корумпирани сътрудници, в това число върху такива, които карат откакто са използвали алкохол ", сподели още Евгени Иванов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР