Протести в Своге ще има, докато пътят не се ремонтира

...
Протести в Своге ще има, докато пътят не се ремонтира
Коментари Харесай

Протести в Своге ще има, докато пътят не се ремонтира

Протести в Своге ще има, до момента в който пътят не се ремонтира Малко преди 18 часа завърши митингът в Своге с искане рисковият сектор, където при злополука на 25 август починаха 17 души, да бъде ремонтиран незабавно. Днес пътят беше затворен за повече от 15 минути, сподели за Дарик един от уредниците Костадинка Апостолова.

 
Ето какво още сподели Апостолова: " Искам да стартира с апел към целия народ: събудете се, народе български! Елате в Своге и ни подкрепете! Утре някой от вас може да пътува по Искърското дефиле. Призоваваме всички, които са свободни и съпричастни с тежката злополука, всеки, който има сърце и желае да пътува по българските пътища, да пристигна и да ни поддържа. От 30 август всеки ден ще се събираме от 8.30 часа при река Искър, където падна автобусът палач, до момента в който ръководещите не изпълнят нашите претенции и не оправят пътя. Нека спрем кражбите и корупцията с разрешените пари за ремонтите на пътищата в цялата страна. Нека всички пътища бъдат правени качествено и да няма повече жертви от такива нелепи произшествия! "
 Своге митинг БГНЕС

 Своге митинг БГНЕС
Костадинка Апостолова се обърна към ръководещите: " Чуйте нашите претенции. Защо ни убивате с вашите безнаказаност и безхаберие? И вашите деца и родители, близки и другари пътуват по нашите пътища. И при тях може да се случи случай, никой не е застрахован! " -->
 
Паметта на починалите беше почетена с минута безмълвие. Протестите ще не престават, " до момента в който не дойдат машини да ремонтират първо злощастния завой и след това цялата права Нови Искър - Ребърково ". На митинга през днешния ден е имаше хора от цялата община Своге. " Движението беше спряно по-далече, имало е група и от Нови Искър, като придвижването е било спряно от по-далече ", сподели още Апостолова.
 Своге митинг БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР