Протестът заради Корал, който се организира тази събота (30 юни),

...
Протестът заради Корал, който се организира тази събота (30 юни),
Коментари Харесай

Ибердрола се вижда като жертва в казуса Корал, предупреждава протестиращите за наказателна отговорност

Протестът поради Корал, който се провежда тази събота (30 юни), провокира публична реакция на испанската компания " Ибердрола Инмобилиария ".
Испанската компания за недвижими парцели е " учудена ", че е представяна за отговорна, а не пострадала от абсурда с Корал. " Ибердрола " за следващ път упорства, че вдигнатата от нея ограда съставлява акт на отбрана на правото на частна благосъстоятелност, като дефинира уредниците на митинга за хора, " чиято цел е да продължат с нелегания си бизнес ". " Ибердрола " припомня, че " всяка активност на вандализъм против частната благосъстоятелност е незаконен акт и е предмет на наказателна отговорност ".
Испанците показват, че са построили оградата поради наложени от Община Царево санкции поради изхвърлен от къмпингуващи отпадък и категорично искане да бъдат поставени ограждения, които да предотвратят такива неща. " След слагането на оградата, компанията получи няколко директни офанзиви като разрушение на част от оградата, ампутиране на дървета, нападки в медиите и други ", оплакват се от компанията и настояват, че плаж Корал е изцяло наличен за всички хора, които желаят да го посетят, тъй като имало няколко обществени входа.
" Хората, които желаят да къмпингуват на плаж Корал, могат да употребяват легалните къмпинги в същата зона ", приключват от " Ибердрола ".
Междувременно на Фейсбук страницата " Да опазим Корал " беше оповестено, че протестиращите ще имат специфични фланелки, с които ще покажат отношението си към протичащото се на Корал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР