Протестът стана част от ежедневието. Ден еди-кой си е като

...
Протестът стана част от ежедневието. Ден еди-кой си е като
Коментари Харесай

Защитникът на Борисов Стойчо: Протестът се обезсилва

Протестът стана част от всекидневието. Ден ”еди-кой си ” е като статистиката за COVID-19. Това е огромният проблем, тъй като сe обезсилва митингът. Това сподели политологът Стойчо Стойчев по Българска национална телевизия.
Както е известно той е един от най-големите бранители на ръководството и по-специално на премиера Бойко Борисов. „ Протестите стопират да имат ония резултат, който имаха. Все по-малко хора стартират да гледат на това като нещо особено ", съобщи Стойчев.

Колегата му Андрей Райчев посочи: " На площада нямаме хора, които се бунтуват за пари. Това е чисто политически митинг за правила. Протестите във всички случаи печели, Борисов губи. Седейки на глас, губи гласове ". Той уточни още, че през декември ще стартира да се мисли за идния избор през март следващата година.

През декември ще стартира да се мисли и кой какви гласове може да вземе. Постепенно ще стартира да се обмислят и възможни обединения. В разбора си Райчев посочи, че " Борисов е изял дясното ", като поради това други обединения е допустимо да изземат това пространство.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР