Протестът срещу цените на горивата не трогна асеновградчани. Едва двайсетина

...
Протестът срещу цените на горивата не трогна асеновградчани. Едва двайсетина
Коментари Харесай

Протестът срещу цените на горивата не трогна Асеновград

Протестът против цените на горивата не трогна асеновградчани. Едва двайсетина души излязоха на улицата, с цел да се разгласят срещу повишаването на бензина. Протестът в Асеновград бе разгласен за 10:00 ч. през днешния ден и бе проведен в обществената мрежа. Много от интернет потребителите оповестиха, че имат предпочитание да вземат участие, само че все пак, не излязоха, когато настъпи моментът.



Малцината присъстващи бяха развели българския байрак от колите си и разясниха уживено обстановката. Някои показаха разочарованието си от неангажираността на асеновградчани към протичащото се в цялата страна. Други показаха, че с цел да се понижат цените, просто българинът би трябвало заедно да спре да купува гориво и да стартира да употребява всеобщия превоз или велосипед, да вземем за пример. Интересни мнения и във фейбук групите, провокира обстановката в града: „ Да не съм чул, че в Асеновград има недоволни! “, „ В града има единствено предприемачи, не ги бъркат никакви цени! “, „ В Асеновград очевидно всички са удовлетворени! “. Няколко консуматори се оправдаха, че организацията не е била на равнище и информацията не е достигнала до тях.



По-късно част от присъстващите на спонтанния митинг в града на Иван Асен потеглиха към Пловдив. Те се включиха към демонстрациите там, откакто повече от 40 минути нямаше интензивност, от страна на Асеновград.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР