Протестът продължава 142 ден. Недоволните от управлението се събраха в

...
Протестът продължава 142 ден. Недоволните от управлението се събраха в
Коментари Харесай

Ден 142: Яйца по сградите на Сачева и Каракачанов

Протестът продължава 142 ден. Недоволните от ръководството се събраха в Триъгълника на властта. Във фокуса на протестиращите бе Министерството на защитата за разпродажбата на алегорични на български парцели. Преди това те желаеха оставката и на обществената министърка Дениица Сачева за неприятна политика в обществения бранш. Летяха яйца към постройките на военното и общественото министерство.
В събота и неделя митингите ще стартират в 17,30 часа. Барабан продължава да тактува: " Всеки ден ще е по този начин до оставката! "

.

Гражданите блокираха кръстовище на улица " Раковска " и продължиха към Орлов мост. Те се насочиха съм постройката на Българска национална телевизия и Кошлуков в часа на " Панорама ", в която довечера няма политически посетители. Но протестиращите не престават да желаят оставката на шефа Емил Кошлуков. Пред Българска национална телевизия полицейското наличие засилено. Има отцепен периметър. .
Викове " Оставка " още веднъж огласиха улиците и булевардите на София.
.
Заради политичeския цирк, който се разигра сутринта протестираме. Сутринта Ревизоро сподели, че Бургас е пред водна рецесия. После министърки го опровергаха. Накрая министърът сподели, че рецесия няма. Има проблеми и в АЕЦ " Козлодуй " ".

.

Прездентът би трябвало да направи нещо, с цел да избави тази страна Да свика Консултативен съвет., сподели един от протестиращите. Правителстово не може да се оправи с тази национална злополука. България умира, България банкрутира, добави ттой.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР