Протестът на Възраждане срещу зеления сертификат и ваксините стана повод

...
Протестът на Възраждане срещу зеления сертификат и ваксините стана повод
Коментари Харесай

Протестът на Възраждане стана повод за коментари и в НС

Протестът на " Възраждане " против зеления документ и имунизациите стана мотив за мнения и в Народното събрание.

" Всички видяхме, несъмнено, че огромна част от депутатите на " Възраждане " са имунизирани. И освен себе си са се ваксинирали, а и своите фамилии и близки. Тоест, те са взели верните ограничения, само че това, което е безусловно недопустимо е, когато те пазят себе си, да излизат обществено и да споделят " Това не оказва помощ. Ваксината не работи. Това не е същинска ваксина, а нещо друго, което не прави работа и не избавя човешки животи ", съобщи Стоян Михалев от " Демократична България ".

Зеленият документ е едно доказателство, че хората са имунизирани. Всички, които поддържат имунизацията и това да бъдеш имунизиран, би трябвало да поддържат и зеления документ, счита Искрен Митев от " Продължаваме промяната ".

" А по отношение на митинга - " Продължаваме промяната " се роди с митингите, тъй че ние поддържаме правото на хората да стачкуват. Друг е въпросът дали в този момент е най-хубавият миг, когато върлува Омикрон ", добави той.

Според Андрей Чорбанов от " ИТН " протичащото се по света удостоверява позицията на пратията и безсмислието на всичко, което касае зеления документ. Аргемунтира се с обстоятелството, че във Франция през вчерашния ден са регистрирани 350 000 положителни случая.

Въпрос: Вие ще се включите ли в митинга?

А. Чорбанов: Няма нищо общо едното с другото. Моята позиция може да съвпадне и с много странни организации в целия свят. Това, че има съвпадане на позиция, няма значение.

Въпрос: Тоест ще се включите ли, или не в митинга?

А. Чорбанов: В митинга не можем да се включим, тъй като ние имаме присъединяване в това ръководство.

Репортери: Вера Александрова, Александър Марков
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР