Протестът на 18 май, който Обединеният транспортен бранш ще проведе,

...
Протестът на 18 май, който Обединеният транспортен бранш ще проведе,
Коментари Харесай

Протестът на превозвачите на 18 май няма да пречи на учениците и работещите |

Протестът на 18 май, който Обединеният транспортен отрасъл ще организира, няма за цел и ще избегне по всевъзможен метод възпрепятстването на пътуването на учениците до учебно заведение и на работещите до техните работни места, оповестиха от Съюза на интернационалните превозвачи.

Ще бъдат подхванати стъпки, с цел да се избегнат усложнения на хилядите зрелостници, които в същия ден би трябвало да положат държавен зрелостен изпит по български език и литература. Исканията на превозвачите са свързани с облекчение на цените за всеки български жител и са в негов интерес. Както правото на обучение и работа са предпазени от Конституцията, по този начин и правото на митинг. Представителите на транспортния отрасъл съблюдават всички права на жителите, както и законите на България, показват от сектора.

" Ние съблюдаваме и правилото на диалогичност и откликваме на молбата на министъра на образованието акад. Николай Денков за проявление на схващане и подпомагане. Това е още един образец за това, че общи и положителни решения се намират единствено с разговор ", разясняват представителите на транспортния отрасъл, съобщи Българска телеграфна агенция.

Вчера Денков организира персонални телефонни диалози с водачите на протестиращите превозвачи и ги

Затова на 18 май ще бъде основана организация и всички жители ще бъдат осведомени за точките и часовете на митинг, с цел да плануват опциите си за напредване. В медиите, както и в обществените мрежи и в формалните интернет страници на организациите и фирмите, които вземат присъединяване, ще бъде оповестена информация, която да улесни пасажерите, декларират уредниците.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР