Протест в защита на подалия оставка социален министър Бисер Петков.

...
Протест в защита на подалия оставка социален министър Бисер Петков.
Коментари Харесай

Майки на деца с увреждания излизат на протест в защита на Бисер Петков

Протест в отбрана на подалия оставка обществен министър Бисер Петков. Майките на деца с увреждания ще излязат пред отрасловото министерство през днешния ден, с цел да изискат връщането му на поста. В поддръжка на Петков се оповестиха и представители на обществените служащи, оповестява Българска национална телевизия.

Оставката на министъра беше поискана от премиера в петък, откакто Борисов регистрира, че темповете, с които общественото министерство работи не дават отговор на обществено-политическите упования.

За последната година и половина, това е вторият път, в който Бисер Петков подава оставка. При предходната рецесия, той беше върнат на поста след митинг на майките на деца с увреждания.

Този път обаче министър-председателят е безапелационен, че няма да промени решението си, защото сътрудниците на Петков не желали да работят с него.

Премиерът към този момент анонсира и името на неговия правоприемник - досегашният зам.-министър на образованието Деница Сачева.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР