Протест в подкрепа на правителството се готви за утре в

...
Протест в подкрепа на правителството се готви за утре в
Коментари Харесай

Стягат протест за утре вечер в подкрепа на правителството

Протест в поддръжка на държавното управление се готви за на следващия ден в 17 часа. 

" Приятели на следващия ден среща в 17:00 на площад Народно Събрание. Обичам ви! " Това написа в профила си във Фейсбук бащата на премиера в оставка Кирил Петков - Петър Петков.

В обществените мрежи от през вчерашния ден се провежда събитие " Европейска България без мафия #: Правителство или бързи избори - значимо е смяната да продължи! ".

Призовават се хората да се съберат още веднъж " в поддръжка на съставяне на про-европейско и антикорупционно държавно управление на коалиция, водена от „ Продължаваме промяната “, съобщи през днешния ден.бг.

" България се намира пред поредност от избори. Затова е значимо за момента да не допуснем служебно държавно управление без ясна ценностна ориентировка в интерес на националните дела. То би отсрочило за незнайно далечно бъдеще парламентарните избори и би дало изпълнителна власт на про-путинистки президент. Изборът за европейска България без мафия за момента се отстоява изрично от кабинет " Василев " като стратегия ", са написали уредниците на събитието.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР