Протест в Българово. Снимка: Т.С. Жители на Българово блокираха за час

...
Протест в Българово. Снимка: Т.С.
Жители на Българово блокираха за час
Коментари Харесай

Протестиращи от Българово блокираха за час кръстовище за АМ „Тракия“. Вижте исканията им

Протест в Българово. Снимка: Т.С.

Жители на Българово блокираха за час основно кръстовище за Автомагистрала „ Тракия “. Те упорстваха за незабавен ремонт на инфраструктурата, създаване на пречиствателна станция и канализация .

Негов уредник още веднъж е сдружението „ Бъди безсънен “, което е основано за да пази ползите и правата на жителите на Българово.

Преди митинга пред Искра.бг зам.-председателят на „ Бъди безсънен “ Тодорка Стоянова заяви, че след първите два митинга ръководещите на Общината са поискали от недоволните жители да им. Те са го създали публично.

Протестът на хората е предизвикан от неналичието на развиване на града , който е единствено на 20 км от Бургас. Жителите споделят, че няма нито една напълно асфалтирана улица, канализацията е отчасти построена, няма детски площадки. От непрекъснатия трафик на камиони въздухът е мощно нечист .

https://vi.y-mail.eu/w/j2DWpdukZruPqv55HhCad7?start=0s

Това е трети следващ митинг, само че недоволството на местите поданици пораства , тъй като вместо обещаните поправки са осъществени единствено кърпежи.

От самото съдружие подчертаха, че няма да спрат с демонстрациите , до момента в който настояванията им не бъдат изпълнени, тъй като обстановката в града е сериозна и изисква бързи и съответни ограничения .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР