Протест срещу COVID мерките в Шумен. Служители и собственици на

...
Протест срещу COVID мерките в Шумен. Служители и собственици на
Коментари Харесай

Собственици на фитнес зали в Шумен на протест заради COVID мерките

Протест против Коронавирус ограниченията в Шумен. Служители и притежатели на фитнес зали излязоха против краткотрайното им затваряне до 26 март.

Пред регионалната администрация те желаеха отпадане на мярката или компромисен вид за работа. Областният шеф на Шумен съобщи, че в случай че от фитнесите внесат публично предложение, той ще го предложи за разискване от локалния щаб при започване на идната седмица.

„ Това е решение, аз го подкрепям и няма да ви неистина, гласувах за затваряне, тъй като съм уверен, че хората не би трябвало да се събират “, съобщи регионалният шеф на Шумен проф. Стефан Желев.

„ Ние даваме здраве на хората, ние не ги разболяваме, знаете ли какъв брой депресирани хора, какъв брой наднормено тегло, ние сме създали изследване и имаме % 0,006 са хората които са се заразили от фитнесите, тъй че молим просто за рационални решения “, сподели Мария Димитрова, притежател на фитнес зала.

А след митинга в Благоевград през вчерашния ден, през днешния ден фитнесите отварят.

Постигната е сделка сред управляващите и притежателите на зали за работно време до 21 ч., 50% посещаемост и метър и половина отдалеченост сред клиентите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР