Протест ще има отново пред сградата на Община Пловдив в

...
Протест ще има отново пред сградата на Община Пловдив в
Коментари Харесай

Пловдивчани излизат на протест, окупират Главната

Протест ще има още веднъж пред постройката на Община Пловдив в 11 часа през днешния ден. Недоволните от ръководството се събират до шадравана и по-късно ще се насочат на протестно шествие по Главната.

" Няма по какъв начин да ни залъжат с понижение на цените на горивата, тъй като на следващия ден отново те ще се вдигнат. Не одобряваме нарастването на налог МПС и чудовищно висок размер на гражданска отговорност, който ни приготвят. Настояваме ръководещите да подхващат незабавни ограничения за нарастване на приходите в страната и пенсиите, които обричат възрастните хора на бедност и апетит. Възмутени сме, че нищо не е направено до момента за майки с деца с увреждания ", разяснява Весела Колева, една от уредниците на митинга.

Миналата неделя протестиращите отново бяха се събрали пред Общината и хвърлеха жълти стотинки, с цел да изразят гнева си против самозабравилите се управници.

Недоволството си през днешния ден ще изразят и жителите на Шумен, Търговище, Разград, Карлово и Сопот. Демонстранти ще блокират придвижването по подбалканския път София-Бургас за неустановен интервал от време. Протест ще има и във Велико Търново под надпис „ Не на ниския стандарт на живот “.

В Благоевград ще се организира автошествие против високите цени на горивата и обществената неправда. За трета поредна неделя ще стачкуват и жителите на Петрич.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР