Протест с искането оставката на министъра на отбраната Стефан Янев

...
Протест с искането оставката на министъра на отбраната Стефан Янев
Коментари Харесай

Протест иска оставката на Стефан Янев тази вечер

Протест с настояването оставката на министъра на защитата Стефан Янев ще се организира довечера пред постройката на Българска национална телевизия, където се чака Янев да взе участие в предаването "Панорама ". Протестът ще стартира в 20:30 часа.

"Тази вечер от 20:30 часа ще бъда пред Българска национална телевизия да посрещна и изпратя ген. Стефан Янев с един простоват зов - Оставка. Ще го викаме както и го викахме и против тези, които си построиха "Росенец " и прекараха съветска тръба през страната ни с нашите пари.

ОСТАВКА, тъй като България е имала велики генерали поради чието име най-обикновените бойци са ги следвали до самия край.
Ние няма да приемем скверни венци на поробители, няма да приемем предатели, няма да приемем путинисти, рубладжии, егоисти, които продават народа си за чиния леща ", показват уредниците.

"Докато през вчерашния ден 13 храбри украински бойци гледаха в лицето на гибелта и и споделиха да върви на майната си, Стефан Янев гледаше на топло в камерите и обясняваше, че с агресора би трябвало да се договаря. Че война няма.

Не, ние няма да преговаряме с агресори или с предатели. И няма да приемем неистини поради които гинат почтени. И които слагат сигурността на страната ни в риск ", споделя се още в информацията за митинга.

"ОСТАВКА за позорящия пагона Стефан Янев още през днешния ден. Слава на Украйна! На героите популярност! ", приключват уредниците.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР