Протест с искане за оставката на правителството се провежда пред

...
Протест с искане за оставката на правителството се провежда пред
Коментари Харесай

Протест срещу властта: Възраждане иска оставка на правителството

Протест с искане за оставката на държавното управление се организира пред постройката на Народното събрание (бившият Партиен дом) в София. Организатор на демонстрацията е Политическа партия " Възраждане ". 

Събралите се желаят оставката на държавното управление, както и България да не изпраща военна помощ на Украйна. " Долу сглобката " скандират протестиращите. Те държат табели “Оставка на държавното управление ” “Неутрална България ” и “България - омиротворител, а не съизвършител ”.

Има засилено полицейско наличие в региона. Сред протестиращите са и депутати от " Възраждане ". Движението на коли е затруднено. 

Деян Николов от " Възраждане " съобщи, че стачкуват с претенции за оставка на държавното управление, тъй като съгласно него то не е българско .

“Самите им дейности демонстрират, че те се занимават единствено с геополитически ползи и въпроси, това се видя с анулацията на възбраната за импорт на украинско зърно, видя се с реакторите, които желаят да пратят, съвсем всичко, което са създали в Народното събрание е обвързвано с геополитически въпрос. Къде останаха проблемите на хората, високите цени и инфлацията ”, сподели още Деян Николов.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР