Протест пред регионалната здравна инспекция в Пловдив. Ресторантьори, бармани, сервитьори

...
Протест пред регионалната здравна инспекция в Пловдив. Ресторантьори, бармани, сервитьори
Коментари Харесай

Ресторантьори излязоха на протест в Пловдив заради зеления сертификат

Протест пред районната здравна ревизия в Пловдив. Ресторантьори, бармани, сервитьори и чиновници на компании, които нямат зелен документ, желаеха ограниченията да бъдат модифицирани.

По думите им единствено 20% от хората могат да работят и да посещават публични места, а всички останали са дискриминирани.

" Не съм съгласна хора, които са преболедували, да бъдат принуждавани да се имунизират. Мисля, че доста лекари споделят, че откакто си преболедувал най-хубавият имунен отговор е по този метод ", споделя Пенка Желязкова, чиновник в Археологическия музей Пловдив.

" На процедура ни затварят, тъй като всички мои клиенти споделиха " аз няма да си извадя зелен документ, с цел да отида на заведение ", добави Кръстина Миткова от Сдружение на заведенията в България.

" Нека да затворят страната, 14 дни цялостен локдаун, в това число президентство, Министерски съвет, всички, които са на равнища. И тогава дано в действителност се вардим от нещо, което е опасност. Станали сме за смях в Европа ", сподели още Ивайло Цанков, притежател на заведения в Капана.

АКО ИМАТЕ ВЪПРОСИ ЗА НОВИТЕ МЕРКИ ИЛИ ИСКАТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ КАЗУСИ, СВЪРЗАНИ СЪС " ЗЕЛЕНИТЕ СЕРТИФИКАТИ ", ПИШЕТЕ НИ



Репортер: Димитър Димитров
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР