Протест пред Народното събрание срещу промените в Изборния кодекс организират

...
Протест пред Народното събрание срещу промените в Изборния кодекс организират
Коментари Харесай

Протест пред парламента срещу промените в Изборния кодекс

Протест пред Народното събрание против измененията в Изборния кодекс провеждат довечера от " Демократична България " и " Продължаваме Промяната ".

Пред протестиращите излезе и Кирил Петков, заяви. " Вътре битката няма да е същата, в случай че ви няма вас извън. Всъщност депутатите от задкулисието най-вече ги е боязън от вас. Ще се борим довечера докато би трябвало. Няма да допуснем да откраднат вашия глас, да откраднат налозите на всички вас ", сподели той от трибуната. " Всяка дребна победа, която отвоюйваме, е победа за демократичното развиване на нашата страна ", сподели още той.

" Искаме реформарторските сили да ръководят България. За страдание, реставраторите отпред с Борисов и Доган овладяха тази постройка и ние би трябвало да си я върнем. Сигурен съм, че дружно ще успеем да го създадем това и не би трябвало да се отхвърляме. Бойко Борисов доста желае да си закачи някъде на ревера демократичните сили, само че това няма да стане. Ние от Демократична България сме поръчител за това, че няма да допуснем Борисов повече да ръководи страната ", съобщи Атанас Атанасов - съпредседател на " Демократична България ".

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР