Протест пред Народното събрание се проведе в София. Исканията –

...
Протест пред Народното събрание се проведе в София. Исканията –
Коментари Харесай

Босия, Йоло Денев и „ветерани” от истерията с чумата на протеста пред парламента

Протест пред Народното събрание се организира в София. Исканията – оставка и смяна на политическата система. Организаторите заместиха конкретиката с нападателно отношение към публицистите.

Протестът стартира с упования в него го да се включат най-вече българи, пристигнали от чужбина.
Протестиращи пред Народното събрание желаят оставката на държавното управление (СНИМКИ И ВИДЕО) Засилено е полицейското наличие в центъра на София
В първите редици обаче беше безконечният стачкуващ Йоло Денев, пристигна и неотдавна прекратилият гладната си стачка Николай Колев – Босия, който означи, че „ още зреене би трябвало, за съжаление”.
Снимка: bTV
Опитите да зададем въпроси на един от уредниците на митинга, Емил Русанов, приключиха без триумф. Според източници на bTV, Русанов е прочут на полицията. Бил регистриран за кражба.
Снимка: bTV
Сред хората, които пречеха на екипа на bTV беше означена като стюард жена, която демонстрира сериозна гражданска интензивност за повторно това лято – преди този момент беше в Шарково, пред дома на Баба Дора.
ГЕРБ: Провокациите в Шарково са „ екшън проект ” на Корнелия Нинова (ВИДЕО) Те разпространиха видеоклип, за който настояват, че уличава водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в организация на напрежението в село Шарково
Тогава беше в компанията на Тодор Атанасов, поради който от ГЕРБ попитаха водача на Българска социалистическа партия дали е давала инструкции на хората на блокадата.
Участници в блокадата в Странджа пристигнаха на митинга на българите в чужбина Снимка: bTV
Той също беше на днешния митинг. Както и някои районни уеб сайтове, които мощно се бяха засилили към чумната нервност.

В късния следобяд митингът завърши и придвижването в региона беше възобновено.

Днешните събития не бяха коментирани публично нито от кабинета, нито от опозицията.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР