Протест пред апелативния съд в Пловдив. Близките на 17-годишно момиче,

...
Протест пред апелативния съд в Пловдив. Близките на 17-годишно момиче,
Коментари Харесай

Семейство на протест пред съда в Пловдив: „За отнетия живот на едно дете наказанието е условна присъда…“

Протест пред апелативния съд в Пловдив. Близките на 17-годишно момиче, починало при злополука с автомобил, ръководен от 17-годишен неправо кадърен лидер, не са съгласни с присъдите на момчето и татко му – 2 години и 4 години с изпитателен период.

„ Не може за живота на едно дете наказването да бъде условна присъда. Мария почина по най-нелепия метод поради безотговорността и самонадеяността на един родител, който е дал ключовете на 17-годишния си наследник , знаейки че няма шофьорска бумаги. Децата са пътували по черен път. Тази безнаказаност би трябвало да де бъде осъдена съответно – с ефикасна присъда “, безапелационна е Антония Маринова, майка на починалото момиче.

Антония Маринова пуска щерка си Мария на пикник с другото фамилията. Според майката действието е осъзнато е резултатите могат да бъдат планувани.

Обвинението е за причиняване на гибел по несъобразителност.

„ До 2 септември 2023 година считат, че живеем в една от малко малко правова страна “, сподели Красимир Арсов

„ В хода на делото се оказа, че бащата дава не за първи път ключовете за автомобил на детето. Освен това той е трансформирал маршрута, за който бяхме осведомени. Трябваше да вървят на друго място. Искаме съответна ефикасна присъда. Детето ми, както и всички други починали деца по пътищата на България, имат право на живот и фантазии, които им бяха отнети “, сподели още майката.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР