Протест на мястото, на което снощи стана тежката катастрофа с

...
Протест на мястото, на което снощи стана тежката катастрофа с
Коментари Харесай

Тази вечер ще се проведе протест на мястото на тежката катастрофа в центъра на София

Протест на мястото, на което нощес стана тежката злополука с две жертви ще има довечера. Хората се провеждат в обществената мрежа Facebook, а събитието е  озаглавено " Протест против несправянето с рецидивистите и корупцията на пътя ".

Припомняме, че във вторник вечерта някогашният футболист Георги Семерджиев умъртви с автомобила си две дами на кръстовището на булевардите " Черни връх " и " Арсеналски ".

В общественото събитие, планувано за 18.30 часа довечера, се споделя:

" Призовавам всички, които считат вчерашния " случай ", не - това УБИЙСТВО за резултат от повсеместната корупция, превзела Министерство на вътрешните работи и всички държавни органи, да излезем през днешния ден в 18:30 на това кръстовище, с цел да почетем паметта на неуместно погубените млади девойки и да желаяме сметка от виновните:

- да последват оставки и уволнения за тези, които са позволили този " човек " да се движи безнаказано по публичната пътна мрежа;

- да се подхващат незабавни акции против всички останали джигити с десетки нарушавания на пътя;

- да се плануват по-строги наказания за джигитите, само че също по този начин и санкции за представителите на Министерство на вътрешните работи и страната, които позволяват сходни рецидиви ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР