Протест и блокиране на улицата в Първенец, на която в

...
Протест и блокиране на улицата в Първенец, на която в
Коментари Харесай

Плашат със смърт шофьора, прегазил дете в Първенец

Протест и блокиране на улицата в Първенец, на която в сряда беше убито 11-годишно дете. Близките му упорстват за пожизнен затвор за водача. „ Искаме присъда”, упорстват събралите се тази заран на мястото на нещастието.

Инцидентът стана през вчерашния ден сутринта, когато детето отивало на учебно заведение, придружавано от майка си. Марица.бг заяви първа за нещастието. Докато вървели по тротоара, били връхлетени от джип. Малката Ангелина е умряла на място, а майка й е потърпевша. „ Със строшен нос съм”, удостовери майката пред Нова телевизия.

Гневните родители упорстват за пожизнен затвор и заплашват, че в случай че не бъде произнесена тази присъда, те ще се саморазправят. Искам да гние до живот! Ако излезе, ще го убия! Къщата му ще запаля! Това съобщи през сълзи побеснелият от тъга татко на прегазената 11-годишна Ангелинка. Те упрекват водача, че това не е първата му злополука, само че всякога се измъквал. Твърдят, че и различен път е удрял с колата си дете. От полицията обаче настояват, че 56-годишният водач има единствено 2 фиша и никакви други нарушавания до момента.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР