Простреляният полицай в столичния кв. „Илинден” е без опасност за

...
Простреляният полицай в столичния кв. „Илинден” е без опасност за
Коментари Харесай

Простреляният полицай в София е без опасност за живота

Простреляният служител на реда в столичния кв. „ Илинден” е без заплаха за живота. Той е настанен в Клиниката „ Уши, нос и гърло” в „ Пирогов”. Състоянието му все още е устойчиво, а изстрелът е засегнал региона на долната част на лицето.
Полицай е прострелян в главата в кв. „ Илинден ” в София Извършителят – психологично болен мъж, е арестуван, а раненият служител на реда е настанен в „ Пирогов ”
Полицаят е 34-годишен мъж. Служител на Трето районно ръководство с 10 години стаж. Той дружно с екип от 7 души се отзовават на сигнал за буйстващ мъж с психологично заболяване.

„ Отивайки на адреса, позвъняват на звънеца, майката отваря. В момента, в който потеглят по коридора, същият създава изстрел по посока на майката. Там са били и сътрудниците. Така бързо са реагирали и са го обезвредили с оглед да не създаде идващ изстрел”, разяснява гл. секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов .

Изстрелът е създаден най-вероятно от самоделно оръжие. Извършителят на стрелбата е арестуван.

Той се връща в страната преди месец. Преди това е живеел в страна от Европейски Съюз и най-вероятно там е отключил психологично заболяване.

„ Първоначалният обзор демонстрира, че имаме едно огнестрелно пострадване в региона на лицето. Няма наранени кости, само че все пак, това е огнестрелно пострадване с входно и изходно отвърстие, което изисква в допълнение наблюдаване, най-вероятно спомагателни хирургични интервенции и обработки и естествено тежка антибиотична терапия”, сподели шефът на лечебното заведение проф. Асен Балтов .
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР