Простреляният Марио Панчев е давал информация на полицията за това

...
Простреляният Марио Панчев е давал информация на полицията за това
Коментари Харесай

Само във Фрог: Марио информирал полицията за Пелов, МВР не го опази

Простреляният Марио Панчев е давал информация на полицията за това какво прави Владимир Пелов. Последният научил за „ измяната ” и го взел на мушка. Това е една от главните версии на проверяващите за снощният тежък случай в Ботевград, научи Фрог нюз от проверяващи.
Куриозното е, че Министерство на вътрешните работи не е направило нищо, с цел да отбрани информатора си от сходно посягане. Състоянието на Марио продължава да е сериозно и към момента е с заплаха за живота му. Има подозрения, че от локалното районно ръководство е изтекла информация към доближени на Пелов за това какво тъкмо е разказвал пред органите на реда. Както медията ни писа, преди месец Марио бил арестуван за това, че носи оръжие. Той е престъпно проявен за сводничество и по закон няма право да върви въоръжен. Обяснил, че се усеща заплашен откогато Владимир избягал от пандиза. Ченгетата отново не създали нищо за отбраната му. В последно време простреляният мъж почнал да парадира в Ботевград с познатите си от Министерство на вътрешните работи. Не се изключва вероятността това да му е изиграло неприятна смешка.

Враждата сред двамата мъже датира от няколко десетилетия. Първият сериозен конфликт сред тях бил поради дамата на Пелов. През годините връзките им още повече се влошили. Всички в града знаели, че са смъртни врагове.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР