Простреляната в Слънчев бряг снощи Симона Тодорова е щерка на

...
Простреляната в Слънчев бряг снощи Симона Тодорова е щерка на
Коментари Харесай

Потресаващи разкрития! Фаталната Симона е щерка на полицейски шеф

Простреляната в Слънчев бряг нощес Симона Тодорова е дъщеря на шефа на полицията в Дряново - Тони Тодоров, оповестява „ Черноморски фар “. Тя е на 22 години и сега се бори за живота си в УМБАЛ-Бургас.
Стрелецът е 37-годишният Радослав, охранител от дярновската компания „ Боряна “. Той е имал законно оръжие. Припомняме, че той се опита да напусне страната през Граничен контролно-пропусквателен пункт Лесово, само че бе хванат.

Първа публична информация за убийството в Слънчев бряг: Килърът се опитал да духне към Турция, само че...

По непотвърдена информация Радослав и Симона са имали дългогодишна връзка, през днешния ден проверяващите обявиха, че ревността е една от аргументите за убийството.

22-годишната Симона няма съответно занятие.

Припомняме, че нощес в Слънчев бряг показно бе разстрелян 55-годишният Коста Николов. Инцидентът е станал в региона на хотелски комплекс " Сън вилидж ". В колата е била Симона, която е била извадена жива, само че също с прострелни рани и е настанена в бургаската болница. За причинител на зверството Министерство на вътрешните работи е задържало 37-годишен мъж, който се е опитал да премине границата с Турция.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР