Простреляната смъртоносно от бившия си приятел учителка от град Лясковец

...
Простреляната смъртоносно от бившия си приятел учителка от град Лясковец
Коментари Харесай

Почина учителката от Лясковец, простреляна от бившия си приятел

Простреляната смъртоносно от някогашния си другар учителка от град Лясковец Даниела Райкова умря, откакто 2 дни лекари на вятъра се опитваха да я върнат към живота.

Във Facebook актьорите от Театралния състав " Мелпомена ", чийто режисьор приживе бе простреляната разгласиха некролог, в който си вземат последно довиждане със своята обичана ръководителка. " С дълбока тъга и с най-голяма тъга през днешния ден си споделяме довиждане с нашия благ, добросърдечен, сияен началник. Думите са малко и е непостижимо да опишем какъв брой скърбим и какъв брой ни боли. Не можем и отхвърляме да поврваме, че Вас Ви няма. Вие ни дадохте доста, Вие ни научихте на доста. Бяхме Ваши деца, а Вие ни приехте и приютихте под крилото си. Дадохте ни опция да изявяваме креативните си пристрастености и натури. Липсвате ни! Сбогом ", се споделя в текста на некролога.

51-годишната учителка и театрална ръководителка беше простреляна в корема на 30-ти декември към 20,00 ч. от някогашния си другар Димитър Грамудов пред дома му на ул. Капитан Петко челник, в центъра на Лясковец. Според разкази на съседите Димитър и Даниела, неотдавна се разделили, само че мъжът доста тежко приемал раздялата и търсел способи още веднъж да си върне обичаната. На 30-ти, дамата отишла до дома на някогашния си другар да върне кучето му. Какво тъкмо се е случило на улицата пред дома, никой не знае. Най-вероятно обаче, сред двамата е избухнал скандал. В припадък на мощен яд Димитър сграбчил от вкъщи нелегално притежаваната пушка самоделка и прострелял с нея някогашната си възлюбена. След това влезнал в гаража, откъдето взел още един патрон, с който се гръмнал в гърдите. Вторият изстрел за злощастие се оказал смъртоносно прецизен и Димитър умрял на място. Съседи разкрили телата на двамата на улицата и подали сигнал на тел. 112. Когато на мястото на престъплението пристигнали екипите на незабавна помощ и полицията, килърът към този момент бил мъртъв. Жертвата му обаче към момента дишала и давала признаци на живот. Простреляната е откарана и настанена за лекуване в МОБАЛ " Д-р Ст. Черкезов " във Велико Търново, в сериозно положение и с заплаха за живота.

Изстрелът от самоделката увредил вътрешните и органи и засегнал панкреаса, далака и единия бъбрек. До превозването и в лечебното заведение простреляната изгубила доста кръв. За страдание тя по този начин и не съумя да се пребори за живота си.

След случая от прокуратурата оповестиха, че по случая е формирано досъдебно произвеждане за " опит за ликвидиране ". След гибелта на простреляната обаче, то ще бъде най-вероятно преобразувано в " ликвидиране ". За страдание по това произвеждане никой няма да бъде притеглен като обвинен и да получи полагащото му се наказване, защото причинителя също е мъртъв.

След случилото се познатите на килъра и жертвата бяха в потрес от случилото се. Те по този начин и не можеха да повярват, че Димитър, който толкоз мощно обичал своята Даниела е намерил сили да вдигне против нея оръжие и да я простреля. " Двамата толкоз мощно се обичаха. Даниела даже беше присъединила Димитър в спектаклите си в читалищния спектакъл, където той се изявяваше на сцената като артист самодеец. Жалко и за двамата, можеха да се разделят като естествени хора, а не в този момент да има две почернени фамилии ", споделя колежка на жертвата, напомня " Монитор ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР